Niels Aage Kjær og AVK modtog Erhvervsudvikler-prisen

AVK var i går vært for ErhvervSkanderborg i forbindelse med efterårets medlems-arrangement og uddeling af Erhvervsudvikler-prisen 2020, som velfortjent gik til Niels Aage Kjær, som har stået i spidsen for AVK-koncernen i mere end 50 år, og som dermed har bidraget med positiv vækst både i og uden for Skanderborg Kommune. 10-11-2021

Arrangementet foregik på AVK Academy & Visitor Center i Skovby, hvor cirka 80 deltagere fra ErhvervSkanderborg deltog i arrangementet.

Niels Aage Kjær var desværre selv forhindret i at deltage i arrangementet, da han var testet positiv for Corona og derfor ikke kunne møde op af hensyn deltagerne. På vegne af Niels Aage fortalte Pernille Kjær historien om AVK, som i år fejrer 80-års jubilæum, og om AVK’s bidrag til en bæredygtig udvikling og miljøindsats.

Efter historien om AVK havde meteorolog Jesper Theilgaard et indspark om ”klimaet og erhvervslivet”, som handlede om klimaændringer, og de udfordringer det giver i samfundet, samtidig med at det for mange virksomheder rummer muligheder for vækst og initiativer inden for en lang række områder. 

Det var Anne-Mette Kjær som modtog prisen på vegne af sin far. Hun understregede, at Niels Aage var ked af ikke at kunne deltage, men han udtaler:

”Jeg er meget stolt og glad for at modtage Erhvervsudvikler-prisen. Det er en anerkendelse, som betyder rigtig meget for mig, men også en anerkendelse som har stor betydning for familien og for AVK’s mange dygtige medarbejdere.” 

Om Erhvervsudvikler-prisen

Hvert år hylder ErhvervSkanderborg det positive bidrag til lokal udvikling og vækst. Det gøres via Erhvervsudvikler-prisen, som foreningen stiftede i 2008.

Erhvervsudvikler-prisen gives til en person, en virksomhed eller en organisation/forening, der fortjener anerkendelse og hæder for at have gjort en indsats der bidrager til udvikling i Skanderborg Kommune.

Medlemmerne indstiller personer eller virksomheder. Bestyrelsen i ErhvervSkanderborg nominerer tre af de indstillede og medlemmerne stemmer om hvem af de tre, der vinder prisen.

Læs mere om prisen samt de tidligere prismodtagere her.