Brandbekæmpelse - indendørs

Brandbekæmpelse - udendørs

Gasdistributionog transmission

Gasanlæg

Gastransmissionog distribution

Spildevandsopsamling

Spildevandsudløb

Spildevandsbehandling

Vandforsyningog transmission

Vandforsyningsanlæg

Vandtransmissionog vandforsyning

Velkommen til AVK

AVK er global markedsleder inden for ventiler og brandhaner. Vi ønsker at udvikle produkter, der gør en forskel både nu og i fremtiden. For eksempel produkter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild, og produkter, som giver de mest omkostningseffektive løsninger for vores samarbejdspartnere på langt sigt.

AVK Danmark A/S er en division i AVK International A/S, som er en del af AVK-koncernen. AVK-koncernen er familieejet og har hovedsæde i Skovby/Galten nær Aarhus. Koncernen består af mere end 100 produktions- og salgsselskaber på verdensplan og beskæftiger +4.500 medarbejdere.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter fra AVK-fabrikker i hele verden. Vores fabrikker i Danmark er specialiseret i fremstilling af skydeventiler, dobbelt-excentriske butterflyventiler, kuglekontraventiler, stikledningsventiler, Supa Maxi™-koblinger, garniturer og udvalgte typer brandhaner og tilbehør.

AVK i Skovby

13,000 m2 distributionscenter

775

AVK beskæftiger ca. 775 medarbejdere i DK

4 sites

Tre fabrikker og ét distributionslager i Skovby/Galten

6,4

AVK-koncernens omsætning var 6,4 mia. kr. i 2020/2021

Video

Introduktion til AVK

Se vores fabriksrundtur og få en introduktion til AVK International og vores tilgang til produktion af højkvalitetsprodukter
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.