Nyhed: Supa One™

Universale lige koblinger og flangeadaptere med én bolt

Supa One™ universale lige koblinger og flangeadaptere er meget lette at installere med kun én bolt, der skal spændes i hver ende af koblingen, og med mulighed for at bruge et standard elværktøj.

Forvent mere og opnå mere

Hos AVK stræber vi altid efter at overgå kravene til kvalitet, sikkerhed og innovation for vores produkter og løsninger til vandforsyning, spildevandsbehandling, gasdistribution og brandbekæmpelse.

Siden 1941 har vi været drevet af vores ambitioner om at gøre en forskel. I dag kombinerer vi den brede og konkurrencedygtige portefølje, vi tilbyder som global markedsleder, med den fleksibilitet og de muligheder for tilpasning, et lokalt team kan tilbyde.

For os handler det om mennesker. Dem der har glæde af vores produkter. De kunder, vi arbejder med, og vores kolleger i den stadigt voksende AVK-familie.

Og vi lægger stor vægt på gode relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Ærlige, pålidelige og fremtidsorienterede relationer.

Når du vil opnå mere, skal du forvente mere.

Expect... AVK.

Om AVK
AVK International er en del af AVK-koncernen – en familieejet virksomhed, der beskæftiger 4800+ dedikerede mennesker på tværs af 100+ AVK-selskaber i 80+ lande på verdensplan

AVK i Skovby

13,000 m2 distributionscenter

780

AVK beskæftiger ca. 780 medarbejdere i DK

4 sites

Tre fabrikker og et centralt distributionscenter i Skovby/Galten

7,9 mia.

AVK-koncernens omsætning var 7,9 mia. kr. i 2022/2023

EY Entrepreneur Of The Year

AVK Holding vinder EY's vækstkonkurrence

Hele juryen var imponeret over AVK Holding, som blev kåret som dansk vinder af den globale vækstkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year.

Indblik

Interaktiv AVK-verden

De fleste AVK-produkter installeres under jord, og det er derfor ikke så ofte, du får dem at se. I vores interaktive AVK-verden kan du lære om produkterne og se eksempler på, hvor de bruges.

Video

Introduktion til AVK

Se vores fabriksrundtur og få en introduktion til AVK International og vores tilgang til produktion af højkvalitetsprodukter

Rapport

AVK bæredygtighedsrapport 2022/2023

Vi arbejder målrettet for at bidrage til at nå FN’s Verdensmål og for at reducere vores miljø- og klimapåvirkning.