Nyhed: Supa One™

Universale lige koblinger og flangeadaptere med én bolt

Supa One™ universale lige koblinger og flangeadaptere er meget lette at installere med kun én bolt, der skal spændes i hver ende af koblingen, og med mulighed for at bruge et standard elværktøj.

Velkommen til AVK

Ventiler og brandhaner fra AVK er en del af den vitale infrastruktur
Vi producerer ventiler og tilbehør, som er godkendt til drikkevandsforsyning og løsninger til digital monitorering af forsyningsnettet. Vores brede sortiment omfatter også produkter til kunstvanding, som sikrer effektiv udnyttelse af vand anvendt i landbruget, og ventiler til en række applikationer inden for spildevandsbehandling.

AVK-ventiler, der opfylder – og overgår – selv de strengeste sikkerhedskrav, anvendes til distribution af naturgas, der bruges til opvarmning og produktion af elektricitet, og vi tager del i den grønne omstilling ved at levere ventiler til biogas. Vores brandhaner bruges i udendørs brandsikringssystemer i industriområder og af brandmændene i vores lokalsamfund.

Vores højkvalitetsprodukter gør en forskel og giver vores samarbejdspartnere de mest omkostningseffektive løsninger på langt sigt.

Global tilstedeværelse med lokalt fokus
AVK Danmark A/S er en division i AVK International A/S, som er en del af AVK-koncernen. AVK-koncernen er familieejet og har hovedsæde i Skovby/Galten nær Aarhus. Koncernen består af mere end 100 produktions- og salgsselskaber på verdensplan og beskæftiger +4.800 medarbejdere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter fra AVK-fabrikker i hele verden. Vores fabrikker i Danmark er specialiseret i produktion af skydeventiler, dobbelt-excentriske butterflyventiler, kuglekontraventiler, stikledningsventiler, Supa Maxi™-koblinger, garniturer og udvalgte typer brandhaner og tilbehør.

 

AVK i Skovby

13,000 m2 distributionscenter

780

AVK beskæftiger ca. 780 medarbejdere i DK

4 sites

Tre fabrikker og et centralt distributionscenter i Skovby/Galten

7,9 mia.

AVK-koncernens omsætning var 7,9 mia. kr. i 2022/2023

EY Entrepreneur Of The Year

AVK Holding vinder EY's vækstkonkurrence

Hele juryen var imponeret over AVK Holding, som blev kåret som dansk vinder af den globale vækstkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year.

Indblik

Interaktiv AVK-verden

De fleste AVK-produkter installeres under jord, og det er derfor ikke så ofte, du får dem at se. I vores interaktive AVK-verden kan du lære om produkterne og se eksempler på, hvor de bruges.

Video

Introduktion til AVK

Se vores fabriksrundtur og få en introduktion til AVK International og vores tilgang til produktion af højkvalitetsprodukter

Rapport

AVK bæredygtighedsrapport 2022/2023

Vi arbejder målrettet for at bidrage til at nå FN’s Verdensmål og for at reducere vores miljø- og klimapåvirkning.