AVK overtager den norske producent af brønde, Furnes Jernstøperi

Vi er glade for at annoncere, at AVK har overtaget 100% af aktierne i det norske selskab Furnes Jernstøperi AS. 04-04-2019

Furnes Jernstøperi AS (Furnes) har sin primære placering i Stange, Norge, og en årlig omsætning på 300 mio. norske kroner (30,6 mio. euro). Furnes består også af det danske selskab Randers Jernstøberi A/S.

Furnes blev grundlagt i 1958 i Brumunddal i Norge og er med årene udvidet til at være et af de førende støberier, der producerer brønde i duktil- og gråjern, der primært sælges i Skandinavien. Furnes' sortiment vil supplere AVK's produktprogram, og den moderne støbeteknologi i Furnes vil desuden tilføre AVK-koncernen kompetencer inden for støberi og skabe synergi med de eksisterende støberier i Kina og Australien.

Furnes vil fortsætte som et selvstændigt selskab under den nuværende ledelse.

Vi byder Furnes velkommen til AVK-koncernen.

På billedet ses fra venstre: Oddbjørn Maurdalen - Managing Director, Furnes Jernstøperi, Lars Kudsk - CFO AVK Group, Harald Rune Øyhovden - Chairman of Furnes og familierepræsentant og Morten Sæderup Nielsen – AVK Group Director.

Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.