AVK International A/S certificeret i henhold til ISO 45001

I marts 2020 blev AVK International A/S certificeret iht. ISO 45001, som er den nye standard for arbejdsmiljøledelse, der afløser den tidligere OHSAS 18001 standard. Efter en tre dages revision udført af Det Norske Veritas GL opnåede vi certificeringen uden anmærkninger.

Alle vores medarbejdere forsøger løbende at identificere områder for forbedringer. Vi fokuserer ikke kun på aktiviteter og processer i vores egne produktionsvirksomheder - også på vores leverandører.

Vi har moderne produktionsfaciliteter og et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi har fokus på miljøet og på bæredygtige løsninger, og vi er stolte af at have opnået flere certificeringer, der viser vores pålidelighed som en global leverandør:

  • ISO 9001 – kvalitetsledelse 
  • ISO 29001 – kvalitetsledelse inden for olie- og gasindustrien
  • ISO 14001 – miljøledelse
  • ISO 45001 – arbejdsmiljøledelse
 

Download brochure

Kender du de gældende krav for ventiler til drikkevand?

Godkendelser er især vigtige for drikkevandsapplikationer, hvor det er afgørende, at komponenterne ikke må udgøre en risiko for forurening og ikke må påvirke smag og lugt. Ved at opnå og vedligeholde de mest anerkendte godkendelser inden for vand kan vi garantere, at AVK-ventiler altid lever op til højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.