Case

Højkvalitetsprodukter leveret til nyt vandværk

AVK har leveret ventilerne til Hasselager-Kolt Vandværk. Høj kvalitet samt leverings- og driftssikkerhed har været kravene til valg af produkter og leverandører.

Når et bolig- eller industrielt område udvides, kræver det ofte udbygning af vandforsyningen. Kolt-Hasselager, en forstad til Aarhus, har oplevet en stor tilgang af industriel virksomhed og privat bebyggelse, og Hasselager-Kolt Vandværk har derfor udvidet i samme takt for at øge drikkevandskapaciteten.

Fuldautomatisk vandværk

I 2012 blev det besluttet at bygge et nyt fuldautomatisk vandværk med lukkede trykfiltre og beholdere for at undgå bakterievækst. Det nye vandværk stod klar til indvielse i september 2014. AVK er stolte over at have leveret alle ventilerne og dermed at have bidraget til en stor del af udvidelsen af vandkapaciteten i området. AVK har i alt leveret 57 butterflyventiler i DN100-200 samt fem skydeventiler i henholdsvis DN150 og 250. Ventilerne er primært leveret med pneumatiske aktuatorer for automatisk drift.

Høj kvalitet skal fremtidssikre det nye vandværk

Det har været vigtigt at sørge for at fremtidssikre det nye vandværk i forhold til drift og komponentleverancer. Det betyder, at alle de produkter, der er benyttet i vandværket, er nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet. Ligeledes er vandværket dimensioneret således, at hvis behovet opstår, så er det muligt at udvide kapaciteten med yderligere 50%. Der skulle dermed ikke være nogen risiko for, at borgere og industri i Kolt-Hasselager området oplever mangel på vand i mange år fremover.

 

Indblik

Butterflyventiler

Vi tilbyder ét af de største udvalg af butterflyventiler på markedet, som afspejler vores kunders behov. Og vi tilbyder selvfølgelig en bred vifte af materialekonfigurationer for hver af disse typer samt enhver form for aktuering. Det betyder, at vi også kan levere de rigtige ventiler til netop din applikation.