Vi introducerer Supa One™, en ny serie af universale koblinger og flangeadaptere

Vores nye koblinger med én bolt er designet i henhold til EN 545 for at sikre robusthed og holdbarhed. 17-06-2024

Vi er glade for at kunne lancere Supa One™ lige koblinger og flangeadaptere, til rør af duktiljern, stål, PVC og PE. De kan leveres i DN80-200.

Supa One™-koblingerne er meget lette at installere med kun én bolt, der skal spændes i hver ende af koblingen. De er designet i duktiljern i henhold til EN 545 for at sikre robusthed og holdbarhed.

Løsflangen kan drejes 360°, så boltretningen kan justeres under monteringen. Det sikrer fuld adgang til at spænde boltene, selv når der er begrænset plads på installationsstedet. De specialdesignede møtrikker kan rotere en smule og udformningen sikrer en optimal tilspænding af koblingen. Derudover gør udformningen det muligt at bruge et standard elværktøj, og værktøjet bliver ikke skubbet af bolten under tilspænding, hvilket ofte er tilfældet med traditionelle udformninger. Der er ikke behov for efterspænding af boltene.

Koblingerne muliggør ±4° afvinkling i begge ender (i alt 8°), og de store tolerancer for indføringsdybden gør det muligt at skære røret let vinklet. Dette giver en let installation uden behov for præcis justering.

Supe One™ universale ikke-trækfaste koblinger og flangeadaptorer komplementerer AVK’s omfattende sortiment af koblinger og flangeadaptere til ethvert behov.

Se datablade for flere detaljer:

Du kan læse mere om AVK's brede udvalg af koblinger i artiklen Vælg den rigtige kobling.

Animation

Supa One™ universale koblinger

Få en introduktion til Supa One™ universale koblinger og flangeadaptere.