Ny sensorfitting i det gevindløse Supa Lock™-system

Vi har tilføjet en ny sensorfitting til Supa Lock™-programmet. 03-05-2021

Supa Lock™ sensorfitting monteres let i en Supa Lock™ anboringsbøjle og giver mulighed for tilslutning af to sensorer i én fitting. Den er designet med to gevind; ½” gevind beregnet til montering af en temperatursensor med en maksimal diameter på 12 mm og ¼” gevind beregnet til montering af en tryksensor. Sensorerne er ikke inkluderet.

Se datablad for Supa Lock™ sensorfitting serie 106/02-006

Det patenterede Supa Lock™-system sikrer en 100% korrosionsbeskyttet samling kombineret med hurtig og let montering og maksimum fleksibilitet. Takket være det simple design, tilbyder Supa Lock™ lang holdbarhed med optimal beskyttelse mod korrosion og lækager samt beskyttelse mod utilsigtet afmontering, når rørledningen er under tryk.

Det brede Supa Lock™-program består af ventiler og fittings i duktiljern og messing samt anboringsbøjler i duktiljern med og uden spadeafspærring.

Du kan se flere detaljer om Supa Lock™ i Indblik-sektionen

 

Produktindblik

Supa Lock™ - det gevindløse stikledningssystem

Det kan være tidskrævende at montere ventiler og fittings med gevindtilslutning, og ofte efterlader det dele af gevindet eksponeret for mediet og omgivelserne. Dette kan over tid forårsage korrosion af det ucoatede gevind og kan endda resultere i lækage.