Dobbelt-excentriske butterflyventiler med svejst sæde

Vi lancerer nye dobbelt-excentriske butterflyventiler med fuldsvejst sæde. De kan leveres i DN150-1400 med IP67-gearboks og med IP68-gearboks til installationer under jord. 15-05-2024

De nye varianter er designet i henhold til EN593 med byggelængde iht. EN558 tabel 2 serie 14 og er godkendt af DVGW, Kiwa og WRAS, i lighed med vores eksisterende sortiment. De er i AVK's velkendte design med tiltet og fikseret disk, korrosionsbeskyttede akselender, optimeret sædepakning og GSK-godkendt coating.

Se datablade for flere produktdetaljer:

AVK dobbelt-excentriske butterflyventiler

AVK producerer dobbelt-excentriske butterflyventiler i DN150-2800 som standard og op til DN4000 på forespørgsel. Det velkendte AVK-design med fokus på holdbarhed overgår markedsstandarderne, og vores dobbelt-excentriske butterflyventiler er derfor det sikre valg til installationer inden for vandforsyning.

Vi tilbyder nu et komplet sortiment af dobbelt-excentriske butterflyventiler med integreret sæde, udskifteligt sæde i rustfrit stål og svejst sæde i rustfrit stål. Læs mere om egenskaber og fordele ved AVK's dobbelt-excentriske butterflyventiler i vores Indblik.


Animation

Dobbelt-excentriske butterflyventiler

Egenskaber og varianter af vores dobbelt-excentriske butterflyventiler serie 756

Produkt indblik

Dobbelt-excentriske butterflyventiler

Læs alt om vores dobbelt-excentriske butterflyventiler og deres fordele.