Nye fittings i det gevindløse Supa Lock™-system

Vi har tilføjet fittings med dobbelt spidsende og 3-vejs fittings med muffeender til Supa Lock™-programmet. 27-01-2021

Den nye fitting med dobbelt spidsende giver mulighed for at vende han/hun-forbindelsen og kan anvendes sammen med den nye 3-vejs fitting med muffeender, der muliggør forgrening af rørledningen.

Det patenterede Supa Lock™-system sikrer en 100 % korrosionsbeskyttet samling kombineret med hurtig og let montering og maksimum fleksibilitet. Takket være det unikke design, tilbyder Supa Lock™ lang holdbarhed med optimal beskyttelse mod korrosion og lækager samt beskyttelse mod utilsigtet afmontering, når rørledningen er under tryk.

Det brede Supa Lock™-program består af ventiler og fittings i duktiljern og messing samt anboringsbøjler i duktiljern med og uden spadeafspærring.

Du kan se flere detaljer om Supa Lock™ i Indblik-sektionen. Datablade for de nye fittings kan findes via links herunder.

Produktindblik

Supa Lock™ - det gevindløse stikledningssystem

Det kan være tidskrævende at montere ventiler og fittings med gevindtilslutning, og ofte efterlader det dele af gevindet eksponeret for mediet og omgivelserne. Dette kan over tid forårsage korrosion af det ucoatede gevind og kan endda resultere i lækage.