Expect... samlede besparelser

Der er mange parametre at tage hensyn til, når der skal vælges ventiler, brandhaner, fittings og tilbehør. Pris er blot én af dem; en anden er sammenhængen mellem pris og risiko. Derfor er det vores mål at optimere vores løsninger til at maksimere de samlede besparelser for vores kunder.

Hvad gør vi for at leve op til dette løfte?

Som en global virksomhed kan vi levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Men konkurrencedygtige priser er kun en del af omkostningsperspektivet. Når det kommer til at estimere de samlede omkostninger skal disse ses fra et holistisk levetidsperspektiv, hvor der ikke kun tages højde for indkøbsprisen på produkterne, men i stedet de samlede omkostninger i produktets levetid - hvilket også inkluderer omkostninger til installation samt til eventuel vedligeholdelse og udskiftning.

Ydermere bestræber vi os på at tilbyde løsninger, som er energieffektive og minimerer spild, så vores kunder kan opnå besparelser på driftsomkostningerne.

AVK-løfter:

Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.