Expect... et langsigtet partnerskab

Vi er dedikerede og ønsker at følge vores kunder hele vejen. Nogle kunder har behov for at udvide deres eksisterende løsninger, andre har behov for at gentænke deres løsninger for at tilpasse sig udefrakommende miljømæssige ændringer. Uanset hvilke behov vores kunder har, så kan hver enkelt ventil, brandhane eller fitting muligvis løse den aktuelle problemstilling, men med tiden vil vores kunder sandsynligvis også få andre behov.

Hos AVK ønsker vi at opbygge og investere i langsigtede, tætte partnerskaber.

Hvad gør vi for at leve op til dette løfte?

AVK er ikke blot en leverandør af ventiler, brandhaner, fittings og tilbehør. Vi betragter os selv som vores kunders langsigtede forretningspartner. Vi tilbyder partnerskab med en global leder.

I hvert enkelt marked, hvor vi agerer, er vi lokalt etablerede, så vi øjeblikkeligt kan få information om vores kunders behov og forespørgsler. Et langsigtet partnerskab giver os mulighed for at udvikle vores løsninger løbende og skabe fornyelse til fordel for vores kunder. 

AVK-løfter:

Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.