Expect... løsninger, ikke kun produkter

Hver kunde har unikke behov. Nogle behov er dækket af vores standardprodukter, andre er så komplekse, at der er behov for en specialløsning. Uanset, hvordan behovet kan dækkes, kræver det engagement og ekspertise at vælge den rigtige løsning og den bedste kvalitet - til den bedste pris.

Hvad gør vi for at leve op til dette løfte?

Forskellen på at sælge produkter og løsninger er ekspertise. AVK er blandt de førende eksperter inden for ventiler, brandhaner, fittings og tilbehør.

For at kunne vælge den rigtige løsning til vores kunder, skal vi være involveret i hele processen omkring specifikation og implementering. Jo mere indblik vi har i processerne, jo bedre bliver løsningen, og det kan spare både tid og penge på langt sigt.

AVK er den eneste globale leder i industrien, der er i stand til både at designe og producere unikke løsninger. Vi bestræber os på at blive anerkendt som den leverandør, der tilfører størst værdi til den samlede løsning - fra specifikation til installation og efterfølgende service. 

AVK-løfter:

Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.