Sådan arbejder vi hos AVK

Internationalt og uformelt miljø 

AVK er en global koncern med salgs- og produktionsselskaber i mere end 100 lande. AVK International er regionalt ansvarlig for Kontinentaleuropa og hovedsæde for regionen. Det internationale aspekt mærkes tydeligt i dagligdagen, da vi får besøg af kunder, gæster og kolleger fra hele verden, og samtidig er den lokale forankring stor med mange medarbejdere fra lokalområdet. Omgangstonen er afslappet og uhøjtidelig og vores organisation er flad med kort vej til toppen. Vi tager godt imod nye medarbejdere, og vores medarbejdere i specielt de administrative funktioner har stor berøringsflade på tværs af organisationen. 

En verden af ventiler

Vores Produktion i Galten/Skovby er vores ’showroom factory’, som vi stolt viser frem til vores gæster fra det meste af verden. Vi arbejder i toholdsskift og producerer ca. 550.000 ventiler om året, som hovedsageligt afsættes i Kontinentaleuropa, Kina og Mellemøsten.

Vi har minimeret ensidigt gentagne og manuelle arbejdsgange i produktionen og arbejder i stigende grad med automatiserede processer for at reducere gennemløbstiden og omkostningerne og dermed være konkurrencedygtige. Flere af vores medarbejdere kan programmere robotter og deltager i opbygningen af produktionscellerne. Derudover har vi til stadighed fokus på at forbedre arbejdsmiljøet og reducere vores energiforbrug. 

Det er vigtigt for os konstant at optimere og udvide vores produktsortiment, og vi gennemfører derfor omkring 25 udviklingsprojekter årligt. 

LEAN

AVK International A/S startede sin LEAN-rejse i 2016, og hos AVK er LEAN-filosofien en prioritet. Udgangspunktet er, at kunden er i centrum, og vi stræber efter at opfylde vores kunders behov hurtigst muligt med mindst muligt lager. Nærmere bestemt vil vi levere konkurrencedygtige kvalitetsprodukter til tiden. Vi behandler alle med respekt og tror på, at alle vil det bedste for virksomheden. LEAN skal nemlig være for alle, overalt og hver dag.

Vi arbejder med forskellige LEAN-værktøjer med det formål at skabe gennemsigtighed om vores strategi og fokusområder ned gennem organisationen. Derfor er det et strategisk mål at forankre LEAN i virksomhedens kultur, og nogle af tiltagene er uddannelse af alle medarbejdere og ledere og overskuelige tavler med struktureret opfølgning på fastsatte nøgletal.

LEAN hos AVK International A/S betyder arbejde med processer, værktøjer, forandring, coaching, standardarbejde og adfærd. Vi arbejder struktureret med strategideployering, performance management, problemløsning, løbende forbedringer og ”go-look-see”.

Læs mere om jobmulighederne hos AVK.