AVK som arbejdsplads

Nøglen til vækst og innovation

Vi er stolte af at kunne tilbyde et udviklende arbejdsmiljø, hvor vi konstant møder nye udfordringer. Konkurrencen er hård inden for branchen, så det er vigtigt for os kontinuerligt at optimere både vores produkter og processer, så vi kan tilbyde løsninger af høj kvalitet, der matcher vores kunders behov. Det kræver et tæt samarbejde på tværs af hele organisationen, og det er derfor også vigtigt, at vores medarbejdere løbende udvikler sig både personligt og fagligt.

Vi tager ansvar

Med kvalitetsløsninger, der hjælper vores kunder med at sikre bl.a. rent drikkevand, minimalt vandspild og en effektiv håndtering af spildevand, bidrager vi til at opfylde FN’s verdensmål om bæredygtig udvikling. Vi tilbyder vores medarbejdere ordnede forhold og en stabil arbejdsplads, og som en stor, international virksomhed har vi også et medansvar for at uddanne unge mennesker og dermed sikre kompetent arbejdskraft i fremtiden. Vi har derfor mange lærlinge og elever i gang løbende.

Mere end en arbejdsplads

Vi har mange medarbejdere, der har været hos os i årevis - mere end 65 25-års jubilarer gennem årene - og som er med til at videreføre vores stolte traditioner for samarbejde, godt håndværk og høj faglig kvalitet. Det ser vi som et tegn på, at vi har en god arbejdsplads. En arbejdsplads, der rummer andet og mere end arbejde. Vi har flere aktive sociale foreninger og klubber, der arrangerer mange forskellige arrangementer – fra fastelavnsfest og biografture til dart- og golfmesterskaber, DHL-stafet og den årlige sensommerfest.

Læs mere om jobmulighederne hos AVK.