Jobmuligheder

Vi er altid interesseret i ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Vi ansætter medarbejdere til vores produktion og lager samt til administration, økonomi, logistik, planlægning, kvalitet, marketing og salg. Hvis der ikke er vist nogle ledige stillinger her på siden, der passer til dine kvalifikationer og interesser, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@avk.dk

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis vi får en ledig stilling, som passer til dine kvalifikationer og interesser.

Hvis du har spørgsmål til et jobopslag, er du meget velkommen til at henvende dig til den kontaktperson, der er angivet i det pågældende opslag.

Jens Stenholt, lagermedarbejder

”Her på lageret er ingen dage ens, så når jeg møder om morgenen, ved jeg ikke, hvad dagen bringer. Det er fedt, og det betyder, at variationen i opgaverne er meget stor. Den gode stemning giver altid et smil på læben, og så har jeg bare verdens bedste makker!"

Charlotte Grassmé Binderup, produktionsmedarbejder

”Jeg holder utrolig meget af den frihed, der er i jobbet. Det er nemlig meget, hvad du gør det til, og for mig er det afgørende at få lov til at tænke selv. Dagen går så stærkt, da der sker noget hele tiden, og så er det bare dejligt at arbejde sammen med nogle mennesker, der har så stor ansvarsfølelse.”

Job hos AVK International A/S

Area sales manager

AVK International søger en area sales manager til videreudvikling af projektsalg i forskellige markeder

video

I lære som industritekniker

Se hvordan det er at være industriteknikerlærling ved AVK. 
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.