Jobmuligheder

Vi er altid interesseret i ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Vi ansætter medarbejdere til vores produktion og lager samt til administration, økonomi, logistik, planlægning, kvalitet, marketing og salg. Hvis der ikke er vist nogle ledige stillinger her på siden, der passer til dine kvalifikationer og interesser, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@avk.dk

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis vi får en ledig stilling, som passer til dine kvalifikationer og interesser.

Hvis du har spørgsmål til et jobopslag, er du meget velkommen til at henvende dig til den kontaktperson, der er angivet i det pågældende opslag.

Sådan behandler vi dine persondata, når du søger job hos AVK

Job hos AVK International A/S

Senior product manager til produktudvikling

Vil du være en del af product management-teamet hos AVK International A/S med ansvaret for vores udviklingsprojekter? I øjeblikket søger de en senior product manager til produktudvikling.

Job hos AVK International A/S

Medarbejdere til lager og produktion

AVK International A/S har travlt med at producere ventiler til et krævende marked. Vi søger både faglærte og ufaglærte medarbejdere til vores ventilproduktion, både på dag- og aftenhold. Vil du være med?

video

I lære som industritekniker

Se hvordan det er at være industriteknikerlærling ved AVK. 
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.