Mød os på IFAT, IWA og INTERSCHUTZ

Vi udstiller på IFAT og IWA i år og på INTERSCHUTZ næste år. Kig forbi og se vores løsninger til vandforsyning, spildevandsbehandling og brandbekæmpelse. Vi glæder os til at vise dig vores seneste nyheder og produktlanceringer og tage en snak om, hvordan vi sammen kan skabe nye og endnu bedre løsninger. 17-03-2020

IFAT

Verdens største miljøteknologiske messe vil igen samle industrien fra hele verden, når IFAT 2020 løber af stablen den 7.-11. september i München.

Du kan selvfølgelig finde os på messen, og vi glæder os til at fremvise de seneste produktnyheder til vand- og spildevandsapplikationer.  Vi ses på stand #C2.351/450!

 

IWA kongres og udstilling

IWA World Water Congress & Exhibition er den største begivenhed i vandsektoren, og er en kombination af udstilling, kongres og konference. Fokus er i år ’water for smart liveable cities’, og kongressen vil rapportere om fremskridtene med FN's mål for bæredygtig udvikling.

IWA 2020 finder sted den 18.-23. oktober i København. Ses vi?

 

INTERSCHUTZ

Hovedtemaet på INTERSCHUTZ 2021 er digitalisering og tilslutning til brandvæsener, redningstjenester, civilbeskyttelse og sikkerhed. Du kan naturligvis finde os i Hannover den 14.-19. juni 2021, hvor vi er klar til at dele vores ekspertviden og præsentere løsninger af høj kvalitet til applikationer inden for brandbekæmpelse. Du kan finde os i hal 12, stand B03.

Vi ses i Hannover!

 
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.