AVK Danmark A/S
Billede: AVK sponsorerer Vatanspor

Sponsorat hjælper Vatanspor mod målet om oprykning til 2. division

15-08-2016

AVK har valgt at sponsorere den lille fremadstormende Aarhus klub, Vatanspor, der gennem flere år har lavet et fantastisk stykke ungdomsarbejde og sikret stor sportslig succes baseret på formentlig den bredeste etniske sammensætning i Danmark med spillere fra bl.a. Danmark, Tyrkiet, Iran, Irak, Argentina, Tanzania, USA, Færøerne, Bosnien, Libanon og Palæstina.

Vatanspor har senest sikret sig oprykning til Danmarksserien, hvor de i åbningskampen slog Holstebro B. 3-1 på egen bane. Det er ganske flot klaret af en lille klub med beskedne ressourcer. Klubben holder til ved Sødalskolen i Brabrand udenfor Aarhus, men kæmper for bedre forhold, så de kan udvide med flere ungdomshold. Ambitionen for klubbens førstehold er fortsat konsolidering i Danmarksserien og i løbet af et par år at rykke op i 2. division.

Med dette sponsorat ønsker AVK at støtte op om klubben og det vigtige arbejde, som de udfører for at skabe et sted, hvor unge mennesker med forskellige etniske baggrunde kan finde et stærkt socialt sammenhold, skabe gode kammeratskaber og styrke kompetencer og selvtillid - samt ikke mindst lære det samarbejde og den disciplin, som generelt karakteriserer holdsport.

”Klubben har store sportslige ambitioner og har bevist dette ved at føre klubben fra serie 3 til Danmarksserien på 7 år. Det vidner om et fremragende stykke arbejde og stor opbakning fra mange frivillige, hvilket vi gerne støtter op om”, udtaler adm. direktør Morten Sæderup Nielsen fra AVK International A/S.