Nye vinkel-stikledningsventiler i det gevindløse Supa Lock™- system

Vi har tilføjet to nye produkter til Supa Lock™-programmet: Nye vinkel-stikledningsventiler til anvendelse ved topanboring. 12-03-2018

Topanboring laves typisk, enten fordi der af pladsmæssige årsager ikke er mulighed for sideanboring, eller hvor den pågældende vandforsyning ønsker at placere stikledningsventiler over hovedledningen for en tydelig markering af rørets position.

Vinkelventilerne er med vertikal Supa Lock™-spidsende for tilslutning til anboringsbøjle og horisontal Supa Lock™-muffe eller trækfast indstiksmuffe, og de kan anvendes sammen med alle Supa Lock™-anboringsbøjler og -fittings. Der skal dog anvendes anboringsbøjler med spadeafspærring til anboring under tryk.

Se vores datablade for flere detaljer:

Vinkelventil med Supa Lock™-spidsende/Supa Lock™-muffe til montering af Supa Lock™-fittings serie 103/02
Vinkelventil med Supa Lock™-spidsende/trækfast indstiksmuffe til Ø32 mm og Ø40 mm PE-rør serie 103/31

Indblik

Supa Lock™

- det gevindløse stikledningssystem. Det patenterede Supa Lock™-system sikrer en 100% korrosionsbeskyttet samling kombineret med hurtig og let montering og maksimum fleksibilitet.

Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.