Job hos AVK

Vi er altid interesseret i ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Vi ansætter medarbejdere til vores produktion og lager samt til administration, økonomi, logistik, planlægning, kvalitet, marketing og salg. Hvis der ikke er vist nogle ledige stillinger her på siden, der passer til dine kvalifikationer og interesser, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@avk.dk

Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis vi får en ledig stilling, som passer til dine kvalifikationer og interesser.

Hvis du har spørgsmål til et jobopslag, er du meget velkommen til at henvende dig til den kontaktperson, der er angivet i det pågældende opslag.

Job hos AVK International

Indkøber

Vores indkøbsafdeling har travlt. Vi søger derfor en dedikeret indkøber, der har erfaring med disponering, lageranalyser og forhandling, til at hjælpe med at sikre forsyningen af varer til vores produktion.

video

I lære som industritekniker

Se hvordan det er at være industriteknikerlærling ved AVK. 
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste brugeroplevelse. Ved at besøge vores hjemmeside giver du samtykke til, at vi bruger cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.