AVK Danmark A/S

Folkefest i Skanderborg

31-08-2018

Borgerne blev inviteret både indenfor og udenfor, da AquaGlobe fredag den 24. august slog dørene op til folkefest. AquaGlobe-bygningen er tidligere blevet indviet af erhvervslivet og af projektets samarbejds- partnere. Nu var det så borgernes tur, og skanderborgenserne mødte talstærkt op, store som små, for at være med.

AVK group director Morten Sæderup var blandt talerne, og der var masser af aktiviteter på programmet. Eftermiddagen bød blandt andet på forskellige former for vandleg og mulighed for at skyde med bue og pil. Gæsterne blev også tilbudt en rundvisning på rensningsanlægget og en tur med tog rundt i området.

 
Ventiler er ofte gemt under jorden, når de er i brug i vandforsyningen – her viser Anders Bo Pedersen, at de også kan bruges til at spille musik på.
Med is, frugt, saft og popcorn til børnene var der taget hånd om det meste, men den musikalske underholdning skulle de fremmødte selv være med til at stå for – og guidet af Anders Bo Pedersen blev der spillet stomp på instrumenter som murerspande, metalrør og ventiler.


Borgmester i Skanderborg Kommune Jørgen 
Gaarde var også blandt talerne.
  Der var også lagt op til debat om, hvordan udendørsarealerne skal udformes, og muligheden for at lave miniature-modeller af området gav mange spændende idéer fra både børn og voksne.
    AquaGlobe er et partnerskab mellem Skanderborg Forsyning og en række virksomheder inden for vandbranchen og skal være et udstillingsvindue for energieffektive løsninger i vandsektoren. Du kan læse mere om AquaGlobe og vores rolle som partner i projektet her