AVK Danmark A/S

Danske Beredskabers årsmøde 2017

05-09-2017

Danske Beredskaber afholdte i år deres årsmøde og generalforsamling i Odense Congress Center den 23.-24. august, og i den forbindelse blev nordens største udstilling inden for brand og redning også afholdt. Vi var selvfølgelig med blandt de 72 udstillere, der repræsenterede leverandører og producenter af udstyr til brandbekæmpelse.

I år var der lagt vægt på det faglige indhold på udstillingen, og rundt omkring i udstillingshallerne var der opstillet scener til oplæg og præsentationer. Der blev blandt andet talt om operativ ledelse, rekruttering i et fremtidigt perspektiv, klima og certificering af bygninger, og programmet bød også på et større politisk indlæg, hvor borgmestre og tidligere ministre kom til mikrofonerne.
     

Udstillingen var rigtig godt besøgt, og vi oplevede stor interesse for især vores brandhaner "Nostalgi" og "Niro". Disse modeller leveres ofte med tilbagestrømssikring, som er en afspærringsenhed designet til effektivt at sikre ledningsnettet mod forurening fra brandhanen. Forurening kan ske, hvis der skulle opstå tilbagestrømning fra for eksempel slamsugere eller fejemaskiner, som kobler sig på brandhanen. Både ”Nostalgi” og ”Niro” er desuden forsynet med trafiksikring, hvilket betyder, at brandhanen ikke totalskades ved en eventuel påkørsel.

Læs mere om vores løsninger inden for brandbekæmpelse.